VORES MISSION OG VÆRDIER

Vi tror på, at fritidsjob, uddannelse og stærke voksne relationer kan bygge bro og øge unges følelse af medborgerskab og deltagelse i Danmark.

Vi møder unge og voksne med respekt og en anerkendende tilgang. Vi arbejder tværfagligt med fokus på mangfoldighedsledelse, da vi ønsker, at ansatte og frivillige i FISKEN har forskellige sociale, etniske, religiøse og uddannelsesmæssige baggrunde. Det mener vi er med til at skabe de bedste forudsætninger for et rummeligt miljø, der kan udfordre og inspirere de unge.

MISSION

Vores mission er at vejlede og understøtte unges egne ressourcer og evne til at navigere i livet. Det gør vi gennem vores tilbud, hvor vi vejleder unge og tilbyder samvær med engagerede voksne med det formål at fremme brobygningen til det danske samfund.

 

VISION

Vores vision er at medvirke til at understøtte den enkelte unges ressourcer og derved bidrage til, at alle unge får et godt og sundt ungdomsliv og at de undgår kriminalitet og misbrug. Derudover har FISKEN en ambition om at være en ledende aktør indenfor fritidsjobområdet.

 

VÆRDIER

I FISKEN er vores arbejde baseret på fire værdier, som afspejler sig i vores måde at være sammen med de unge, frivillige og ansatte på:

  • Anerkendelse
  • Mangfoldighed
  • Fællesskab
  • Brobygning

Kontakt FISKEN:

Telefon: 31 64 48 99
Mail: info@fisken.org

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67