Tal med en socialrådgiver

Skal du til møde med kommunen, og ved du ikke hvilke papirer du skal have med? Søger du viden om hvilke rettigheder du har, og hvordan du kan gøre brug af dem? Ønsker du at klage over en afgørelse, eller er du landet i økonomiske udfordringer, og i tvivl om dit næste skridt?

FISKENs socialrådgiver, Marcus, er uddannet med særlig viden om børn og unge i udsatte positioner og tilbyder gratis og anonym rådgivning til alle unge mellem 13 og 24 år.

Vi tilbyder både rådgivning i komplekse sociale sager, og i mere enkle og lavpraktiske problemstillinger. Marcus tilbyder desuden at være bisidder.

Rådgivningen består af vejledning og sparring på dine præmisser, og med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det skal hertil bemærkes, at vi ikke kan træffe afgørelser eller udtale os til andre offentlige myndigheder om din sag, men vi kan sørge for, at dine ønsker og synspunkter bliver inddraget, og at du kender dine rettigheder og ved hvordan du gør brug af dem.  

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille tid til vejledning, så tag endelig fat i os.

Marcus kan træffes i FISKEN mandag kl. 12-18, onsdag kl. 14-21 og torsdag kl. 13-18 og kan bookes med en sms til 25 38 75 88 eller på mail marcus@fisken.org