FISKENS TILBUD ER GRATIS
OG FOR ALLE UNGE MELLEM 13-24 ÅR

Kom ned i FISKEN og bliv en del af et fællesskab af andre unge, frivillige og medarbejdere. Du kan kaste dig over et spil bordfodbold, få hjælp til at søge fritidsjob og praktikpladser og være med til at lave mad til fællesspisning. Du er altid velkommen til bare at komme forbi og kigge en dag eller du kan ringe herned og lave en aftale. Uanset hvad, så finder vi id af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst.

Skriv til os på info@fisken.org eller ring 31 64 48 99

 

Kontakt FISKEN:

Telefon: 31 64 48 99
Mail: info@fisken.org

FÅ ET FRITIDSJOB

FISKEN hjælper unge mellem 13-24 år med at søge, få og fastholde et fritidsjob. Vores arbejde består af personlige vejledningssamtaler med unge om fritidsjob og jobsøgning. Derudover laver vi virksomhedsopsøgende arbejde med henblik på at kunne matche ung og virksomhed.

SPIS MED I FISKENS FRISTED

Værestedet er et gratis tilbud for alle unge mellem 13-24 år. Vi hjælper med lektier, spiller spil og hver aften laver vi mad sammen. Vi gør hvad vi kan for at skabe et trygt og frit rum, hvor de unge kan indgå i et positivt fællesskab med forskellige voksne frivillige.

Læs mere

FÅ EN MENTOR

Unge som har brug for støtte til at gribe nye muligheder og skabe sig en god tilværelse kan få tilknyttet en personlig, frivillig mentor i 1-3 timer om ugen. Det kan være hjælp til at fastholde et job, starte en uddannelse, tilvælge positive fællesskaber og komme ud af de dårlige. I mentorforløbet er der fokus på personlig udvikling og den unges ønsker for sit liv. 

Læs mere

PRAKTIK OG UDDANNELSE

FISKEN bygger bro mellem unge og erhvervslivet, så de unge får øjnene op for erhvervsuddannelserne. Det sker gennem vejledning til unge, skræddersyede uddannelsesforløb og tæt samarbejde med erhvervslivet. Det tværfaglige fokus helt centralt, for at gøre erhvervsfag attraktive og skabe gode rammer for de unge.

Læs mere

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67