FISKENS TILBUD ER GRATIS
OG FOR ALLE UNGE MELLEM 13-24 ÅR

Kom ned i FISKEN og bliv en del af et fællesskab med andre unge, frivillige og medarbejdere. Du kan kaste dig over et spil bordfodbold, få hjælp til at søge fritidsjob og praktikpladser og være med til at lave mad til fællesspisning. Du er altid velkommen til bare at komme forbi og kigge en dag, eller du kan ringe herned og lave en aftale. Uanset hvad, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst.

Skriv til os på info@fisken.org eller ring 31 64 48 99

 

Kontakt FISKEN:

Telefon: 31 64 48 99
Mail: info@fisken.org

FIND ET FRITIDSJOB

FISKEN hjælper unge mellem 13-24 år med at søge, få og fastholde et fritidsjob. Vores arbejde består af personlige vejledningssamtaler med unge om fritidsjob og jobsøgning. Derudover laver vi virksomhedsopsøgende arbejde, med henblik på at kunne matche unge med virksomheder.

SPIS MED I FISKEN

Værestedet er et gratis tilbud for alle unge mellem 13-24 år. Vi hjælper med lektier, spiller spil og hver aften laver vi mad sammen. Vi gør hvad vi kan for at skabe et trygt og frit rum, hvor unge kan indgå i et positivt fællesskab med voksne frivillige.

Læs mere

FÅ EN MENTOR

Unge som har brug for støtte til at gribe nye muligheder og skabe sig en god tilværelse, kan få tilknyttet en personlig, frivillig mentor i 1-3 timer om ugen. Det kan være hjælp til at fastholde et job, starte en uddannelse, tilvælge positive fællesskaber, og komme ud af de dårlige. I mentorforløbet er der fokus på personlig udvikling og den unges ønsker for sit liv. 

FIND A NEW COMMUNITY

Make My Friday is an open invitation for young people who are new in Denmark, to join a fun and informal community, every Friday in the spring of 2023. We host creative workshops and practice speaking Danish and English. For more info, see our Instagram page. 

SNAK MED EN PSYKOLOG

FISKEN tilbyder gratis samtaleterapi med en professionel psykolog. Book en tid, ved at sende en sms til 42 94 24 53 eller læs mere her.

SNAK MED EN SOCIALRÅDGIVER

Skal du på kommunen, og ved du ikke hvilke papirer du skal have med? Søger du viden om hvilke rettigheder du har? Eller er du landet i økonomiske udfordringer og i tvivl om dit næste skridt?

FISKENs socialrådgiver-student, Marcus, tilbyder gratis og anonym rådgivning til alle unge mellem 17 og 24 år. Læs mere her.

FÅ HJÆLP TIL AT SØGE OM STATSBORGERSKAB OG OPHOLDS-TILLADELSE

FISKEN tilbyder vejledning og sparring til unge, der skal søge dansk opholdstilladelse og statsborgerskab (indfødsret). Tilbuddet er helt gratis og er henvendt alle unge mellem 17-24 år. Læs mere her.

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67