BLIV PRAKTIKANT I FISKEN

Foreningen FISKEN søger løbende praktikanter, der brænder for at hjælpe unge tættere på et fritidsjob og som har lyst til at arbejde med projektudvikling, oplæg og meget mere.

FISKEN er en non-profit ngo, som arbejder for at skabe positive forandringer for unge i udsatte positioner. Det gør vi gennem vores forskellige tilbud, som dækker et værested, en fritidsjobindsats, en uddannelsesindsats, et mentorprojekt samt rådgivning om udlændingeret.

Vi søger løbende praktikanter, som vil være med til at udvikle og varetage arbejdet i FISKENs to fritidsjobindsatser. Her hjælper vi hvert år over 300 unge med at blive klædt på til arbejdslivet. Som praktikant får du en alsidig og spændende hverdag, hvor dine opgaver blandt andet består af fritidsjobvejledning, workshops og events på skoler og ungdomsklubber samt samarbejde med virksomheder.

Praktikperioderne ligger fra Januar-Juni og igen fra August-December. Arbejdstiden ligger typisk mellem kl. 10-18 og er en 30 timers arbejdsuge. Praktik i FISKEN er ulønnet.

Har du spørgsmål eller vil du gerne sende en ansøgning, kan du kontakte Clara på mail: clara@fisken.org.

 

 

Kontakt FISKEN:

Vil du vide mere, så skriv til Clara på clara@fisken.org

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67