BLIV PRAKTIKANT I FISKEN


Brænder du for at hjælpe unge i udsatte positioner med at få et fritidsjob? Og har du lyst til at arbejde med ungevejledning, projektudvikling og meget andet?
 
Så er stillingen som én af Foreningen FISKENs to praktikanter lige noget for dig!
Som praktikant i FISKEN vil din hverdag blandt andet byde på ungevejledning, oplæg og workshops, virksomhedskontakt, fundraising samt dataindsamling med henblik på at kvalitetssikre og formidle foreningens arbejde.


Dine arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver bliver i FISKENs fritidsjobindsats. Her vil du: 

●       Vejlede unge om fritidsjob
●       Afholde workshops og oplæg på skoler og ungdomsinstitutioner
●       Opsøge og skabe nye strategiske virksomhedssamarbejder
●       Behandle data fra spørgeskemaer og udarbejde statusrapport
●       Udvikle og deltage i events og projekter i fritidsjobindsatsen
●       Skabe opmærksomhed om FISKENs arbejde via SoMe-indhold
●       Udarbejde fondsansøgning
●       Frivilligpleje, herunder motivation og fastholdelse af frivillige

Vi tilbyder
Som praktikant bliver du en del af en spændende og hjertevarm organisation, og du vil opleve en stor grad af medbestemmelse under dit praktikophold. Vi tilbyder en praktikstilling med mange forskelligartede arbejdsopgaver, og du vil få et indgående indblik i arbejdsgange og opgaver i en NGO. Du får kendskab til både kvalitativ og kvantitativ metode i praksis, og du bliver fortrolig med dokumentation af sociale indsatser. Derudover vil du komme til at arbejde med at formidle foreningens arbejde gennem blandt andet oplæg, diverse materialer, fondsansøgning og SoMe-indhold.

Derudover vil du som praktikant få:

  • En 30 timers arbejdsuge med fri hver fredag
  • Ferie, som følger skolernes feriekalender, samt en uges læsefri
  • Fast praktikvejledning
Vi søger
Vi søger en initiativrig og struktureret praktikant. Du er god til at tale med unge, og du har lyst til at være med til at hjælpe dem godt i gang med arbejdslivet. Du er metodisk velfunderet, og du har måske erfaring med at udarbejde spørgeskemaer, fremstille analyseresultater eller fortælle gode historier på kreative måder. Vi forventer ikke, at du har erfaring med alle arbejdsopgaver – så længe du har masser af gåpåmod og lyst til at lære.

FISKENs fritidsjobindsats på Vesterbro har eksisteret i 16 år. Du får her en hverdag sammen med ni ansatte samt organisationens frivillige. Derudover vil du som praktikant arbejde tæt sammen med din medpraktikant.

Praktik i FISKEN er ulønnet. Praktikperioden er fra d. 12. august til d. 12. december 2024. Arbejdstiden ligger typisk mellem kl. 10-18. Der vil forekomme aftenarbejde, som du vil få afspadsering for.

Ansøgning
Send ansøgning og CV til projektleder Katrine Ertmann Garfield på  senest søndag den 7. april. Der vil løbende blive afholdt samtaler – så send straks din ansøgning afsted.  

Kontakt FISKEN:

Vil du vide mere, så skriv til Katrine på katrine@fisken.org

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67