BLIV FRIVILLIG I VÆRESTEDET

Brænder du for at gøre en forskel for unge i udsatte positioner? Så bliv frivillig i værestedet!

I værestedet handler alle vores aktiviteter med de unge om at skabe en god relation. På en typisk vagt vil du sammen med det fastansatte personale sørge for at skabe gode rammer for de unge, hvad enten dagen byder på boldspil i Enghaveparken, madlavning, en god snak med de unge, et spil Uno eller lektiehjælp. Har du selv en interesse, viden eller en hobby, som du har lyst til at dele med de unge, er vi også altid klar til at lytte og hjælpe med at gøre det til en aktivitet. 

FISKEN er de unges frirum og som frivillig i værestedet er du med til at skabe de trygge og hyggelige rammer, der netop gør, at de unge nemt kan træde ind af døren. 

FISKEN bygger på en gensidig frivilligpræmis, hvor unge såvel som voksne kommer frivilligt i FISKEN. Det gør en stor forskel for de unge, der typisk ikke er vant til at omgås voksne, som frivilligt bruger deres tid sammen med dem. Samtidig bidrager du til, at de unge får kendskab til en mangfoldig gruppe af mennesker med forskellige køn, nationaliteter, uddannelser, aldre, erhverv mm. 

FISKENs værested er for unge mellem 13 og 24 år og har åbent mandag til torsdag fra kl. 15 – 21. Vi spiser fælles aftensmad cirka kl. 18. 

FORVENTNINGER TIL DIG:

For at være frivillig skal du:

  • Være min. 26 år
  • Have lyst til at arbejde med unge i udsatte positioner
  • Være indstillet på, at vi indhenter en børneattest på dig
  • Have mulighed for at tage en fast vagt om ugen på 3 timer fra mandag til torsdag
  • Kunne være aktiv over en længere periode

 

FISKEN afholder løbende sociale og faglige arrangementer for frivillige og ansatte, så vi sikrer et lærerigt, sjovt og socialt fællesskab.

Kontakt Ginnie hvis du er interesseret i at høre mere om at være frivillig i værestedet: 
Tlf: 93840656 og mail: ginnie@fisken.org

Kontakt FISKEN:

Er du interesseret i at blive frivillig i værestedet kontakt Ginnie på 93840656 eller på ginnie@fisken.org

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67