BLIV FRIVILLIG I VÆRESTEDET

Er du social, god til at motivere, og har du lyst til at skabe fællesskab mellem unge gennem spil og aktiviteter? Så er du måske vores nye ildsjæl i FISKEN. 

I FISKENs værested tilbyder vi unge et frirum, hvor de kan møde nærværende voksne, der har lyst til at snakke og lave aktiviteter med dem. Vores brugere er en mangfoldig gruppe af unge mellem 13-24 år. De bruger Værestedet, som et fristed væk fra hjemmet. Her kan de bl.a. hygge sig med deres venner og indgå i en positiv relation med de frivillige og ansatte. Lige pt. søger vi frivillige der kan stå for at lave aftensmad sammen med de unge til vores fællesspisning, og frivillige der har lyst til at skabe hygge og aktiviteter i Værestedet.

Relationsmedarbejder i Værestedet

Holder du af at skabe relationer til andre, at indgå i nysgerrig dialog, og synes du, at det er fedt at spille spil sammen, tage på ture eller andre sjove aktiviteter, så er du lige den vi har brug for i FISKENS værested. I Værestedet er relationen til de unge i fokus, hvorfor alle vores aktiviteter lægger vægt på at skabe bånd til de unge. På en typisk vagt vil du sammen med det ansatte personale og de andre frivillige sørge for at skabe gode rammer for de unge. Dagen kan byde på alt fra hjælp med MitID og andre praktiske ting, til en god snak med de unge, lektiehjælp, kortspil eller blot at sørge for, at de unge i ro og mag kan hygge sig sammen med deres venner. Vi sætter pris på, at du holder humøret højt og tager initiativ til positive fælles oplevelser. Har du en særlig interesse eller hobby, er vi altid åbne for, at du sætter den i spil i Værestedet.

 

Du gør en forskel

FISKEN bygger på et gensidigt frivillighedsprincip, hvor unge såvel som voksne kommer frivilligt i FISKEN. Dette gør en stor forskel for de unge, der typisk ikke er vant til at omgås voksne, som har lyst til at bruge deres fritid på dem – tilmed uden at få nogle penge for det. Derudover sikrer du som frivillig, at de unge får kendskab til en mangfoldig gruppe af mennesker med forskellige sociale baggrunde, nationaliteter, uddannelser, aldre, erhverv m.m. Sidst men ikke mindst, betyder den frivillige indsats, at FISKEN kan holde et værested åbent for unge, der ønsker at passe ind i et fællesskab. 

 

Krav til dig

For at være frivillig skal du:

  • Være mindst 26 år
  • Være indstillet på, at vi indhenter en børneattest på dig
  • Have mulighed for at tage en 3 timers vagt en fast dag om ugen, enten kl. 15-18 eller 18-21. (Hvis du vil være ansvarlig for madlavning skal du være her fra kl. 17-21).
  • Være indstillet på at være frivillig hos os i mindst et år

I FISKEN tror vi på, at det skal være sjovt og udbytterigt at være frivillig. Derfor afholder vi løbende sociale og faglige arrangementer, som kan være med til at styrke fællesskabet og arbejdet i FISKEN.

 

Hvis du er interesseret, så skriv en mail til Værestedets leder Ginnie Golterman på Ginnie@fisken.org eller ring på 93 84 06 56. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt FISKEN:

Er du interesseret i at blive frivillig i værestedet kontakt Ginnie på 93840656 eller på ginnie@fisken.org

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67