VORES MISSION OG VÆRDIER

I Foreningen FISKEN møder vi unge og voksne med respekt og en anerkendende tilgang. Vi arbejder tværfagligt med fokus på mangfoldighedsledelse, da vi ønsker, at ansatte og frivillige i FISKEN har forskellige sociale, etniske, religiøse og uddannelsesmæssige baggrunde. Det mener vi er med til at skabe de bedste forudsætninger for et tolerant og rummeligt miljø, der kan udfordre

Ny skabelon

af | okt 24, 2019

MISSION

Foreningen FISKENS mission er at vejlede og understøtte unges egne ressourcer og evne til at navigere i livet. Det gør vi gennem vores tilbud. hvor vi vejleder de unge og tilbyder samvær med engagerede voksne med det formål at fremme brobygningen til det danske samfund.

 

VISION

Vores vision er at medvirke til at understøtte den enkelte unges ressourcer og derved bidrage til, at alle unge får et godt og sundt ungdomsliv og at de undgår kriminalitet samt misbrug. Derudover har FISKEN en ambition om at være en ledende aktør indenfor fritidsjobområdet.

 

VÆRDIER

I FISKEN er vores arbejde baseret på fire værdier, som afspejler sig i vores måde at være sammen med de unge, frivillige og ansatte på.

  • Anerkendelse
  • Mangfoldighed
  • Fællesskab
  • Brobygning

Kontakt FISKEN:

Telefon: 33 31 97 55
Mail: info@fisken.org

Foreningen FISKEN - Ingerslevsgade 108, 1705 København V - Telefon: 31 64 48 99 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67