STØT FISKENs ARBEJDE

Når du støtter FISKEN er du med til at hjælpe unge i udsatte positioner. Du støtter vores arbejde med at brobygge flere unge til samfundet og indgå i sunde fællesskaber.

Vi er meget taknemmelige for at modtage økonomisk støtte, og hvis du ønsker at give et bidrag, så kan du gøre det via vores bank, Sydbank eller på MobilePay:

Reg. nr.: 8075 / kontonr.: 0000230064
Eller mobilePay +45 49060

KØB VESTERBROAKTIEN OG INVESTER I KØBENHAVNSKE UNGE

Når du køber en Vesterbroaktie støtter du FISKENs arbejde med unge i udsatte positioner. For kun 153 kr. kan du erhverve dig et eksemplar og bidrage til at FISKEN kan blive ved med at hjælpe unge med fritidsjob, uddannelse og sociale fællesskaber. Alle donationer går ubeskåret til aktiviteter for de unge.

Køb aktien nemt og hurtigt på mobilepay: nr. 49060. Eller kom forbi FISKEN på Dybbølsgade 61. Det er den perfekte julegave til en god ven, skønne forældre og alle med varme hjerter! Læs mere om aktien her

DONER DIN TID

Det kan også være du har lyst til at donere din tid som frivillig, eller har en særlig kompetence, som du kan hjælpe os med fx IT, grafisk design, fotos til PR, coaching eller nogen helt femte.

Hvis du har lyst til at gøre noget, men ikke helt ved hvad, så er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok finde på noget, så længe det er indenfor vores rammer. Vi værdsætter ethvert bidrag og glæder os til at høre fra dig!

Se mere om hvilke typer af frivillige vi har i FISKEN lige nu her 

Kontakt FISKEN:

Telefon: 33 31 97 55
Mail: info@fisken.org

Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67