BLIV PRAKTIKANT I FISKEN

Vi søger universitetspraktikanter, der brænder for at hjælpe unge i udsatte positioner, og som har lyst til at arbejde med projektudvikling, fundraising og meget mere!

FISKEN er en NGO, som arbejder for at skabe positive forandringer for unge. Det gør vi gennem vores forskellige tilbud om hjælp til fritidsjob, uddannelse og praktik, mentor, fællesskab i værestedet samt hjælp til at søge opholdstilladelse og statsborgerskab. Som praktikant i FISKEN bliver du en del af vores fritidsjobindsats, hvor vi hvert år hjælper over 300 unge med at blive klædt på til arbejdslivet.

I FISKEN bliver du en del af en levende og social arbejdsplads med ti ansatte og 35 frivillige, som alle brænder for at hjælpe unge. Du vil du få en alsidig og spændende hverdag, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af fritidsjobvejledning, afholdelse af jobevents- og oplæg, fundraising, samarbejde med virksomheder og meget, meget mere.

FISKEN har en afdeling på Vesterbro og i Valby, og vi søger praktikanter hvert halve år. Skriv til os, hvis du vil vide mere om næste ansøgningsfrist. 

  æDine arbejdsopgave


   • Vejlede unge om fritidsjob
   • Udvikle og afholde jobkurser for udskolingselever og forældre
   • Udvikle og afholde jobcaféer for unge
   • Identificere og opsøge lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
   • Udarbejde artikler og historier til vores sociale platforme
   • Udarbejde fondsansøgninger
   • Kvalitetssikre dokumentation og arbejdsgange
   • Frivilligpleje, herunder motivation og fastholdelse af frivillige
   • Koordinere forskellige tilbud i vores fritidsjobindsats
   • Deltage i og udvikle events og projekter i FISKEN

  Vi tilbyder

  Som praktikant bliver du en del af en spændende organisation i rivende udvikling. Vi tilbyder en praktikstilling med mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvor du får indgående indblik i arbejdsgange og opgaver i en NGO. Du får stor indflydelse på dit daglige arbejde, samt kendskab til og erfaring med projektarbejde og -udvikling. Samtidig vil arbejdet med unge i udsatte positioner styrke dine relationelle og sociale kompetencer og give indblik i at arbejde med denne målgruppe.

   Derudover vil du få:

    • En fire-dags arbejdsuge
    • Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
    • Fleksibilitet i forhold til studiet
    • Fast praktikvejledning

  Vi søger

  Vi søger initiativrige praktikanter, der er strukturerede og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi søger praktikanter, der er åbne og nysgerrige på FISKENS unge, frivillige og samarbejdspartnere. Kendskab til målgruppen er en fordel. Du skal have masser af gåpåmod og kunne indgå i et team af engagerede medarbejdere. Derudover skal du være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at være med til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.

  Vi søger to praktikanter til vores afdeling på Vesterbro og én praktikant til vores afdeling i Valby.

  Fritidsjobformidlingen Vesterbro har eksisteret siden 2008 og deler lokaler med FISKENS øvrige tilbud. Som praktikant i Vesterbro-afdelingen vil du arbejde tæt sammen med din medpraktikant. I løbet af praktikperioden vil du særligt få erfaring med den unge målgruppe, som du har daglig kontakt med. Derudover vil du særligt få erfaring med at arbejde projektorienteret, samt planlægge og gennemføre events, som vi løbende afholder i FISKEN. Vi tilbyder en fire-dages arbejdsuge med fri hver fredag, hvis det passer med dit skema.

   

  Fritidsjobformidlingen Valby har eksisteret siden 2017. Afdelingen ligger i Valbys nye Kulbanekvarter, som skal løftes både fysisk og social over de næste år, og FISKEN er en aktiv del af denne byfornyelse. Du vil derfor blive en del af lokale netværk og opleve hvordan man på tværs af ungdomsklubberne, civilsamfundsorganisationer, kommunen og lokale ildsjæle samarbejder om at skabe et trygt og stærkt kvarter, hvor der er plads til alle. I løbet af praktikperioden vil du særligt få erfaring med at arbejde i et udsat boligområde i tæt samarbejde med andre sociale indsatser. Desuden vil du særligt få erfaring med netværksskabelse og netværkspleje samt solid erfaring med at planlægge og gennemføre events. Du skal have lyst til at indgå i et lille team, som til dagligt består af dig og projektlederen. Du får base i Kulværket sammen med aktivitetsmedarbejdere og andre faggrupper, som til daglig arbejder med at løfte kvarteret. Vi tilbyder en tre- eller fire-dages arbejdsuge afhængig af dit skema.

  Praktik i FISKEN er ulønnet. Arbejdstiden ligger fra kl. 10-18, og derudover må der indimellem forventes aftenarbejde, som du vil få afspadsering for.

  Ansøgning

  Skriv i din ansøgning, om du søger stillingen på Vesterbro eller i Valby. Send ansøgning og CV til Maja på maja@fisken.org. Vi ansætter praktikanter næste gang i løbet af efteråret.

  Kontakt FISKEN:

  Vil du vide mere, så skriv til Maja på maja@fisken.org

  Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67