BLIV PRAKTIKANT I FISKEN

Vi søger universitetspraktikanter, der brænder for at hjælpe unge i udsatte positioner, og som har lyst til at arbejde med projektudvikling, fundraising og meget mere!

FISKEN er en non-profit NGO, som arbejder for at skabe positive forandringer for unge. Det gør vi gennem vores forskellige tilbud, som består af hjælp til fritidsjob, hjælp til at søge erhvervsuddannelse og praktik, et mentorprojekt, et værested og hjælp til at søge opholdstilladelse og statsborgerskab. Som praktikant i FISKEN bliver du en del af en levende og social arbejdsplads med ti ansatte og 30 frivillige, som alle brænder for at hjælpe unge.

Som praktikant er du med til at udvikle og varetage arbejdet i vores fritidsjobformidling. Her hjælper vi hvert år over 300 unge med at blive klædt på til arbejdslivet. Du vil få en alsidig og spændende hverdag, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af fritidsjobvejledning, afholdelse af jobevents- og oplæg, fundraising, samarbejde med virksomheder og meget, meget mere.

Fritidsjobformidlingen har en afdeling på Vesterbro og en i Valby, og vi søger hvert halve år. 

 

  Dine arbejdsopgaver

  • Vejledning af unge og koordinering af fritidsjobformidlingens tilbud
  • Afholdelse af jobkurser for unge og forældre
  • Identificering og opsøgning af lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af nyhedsbrev, artikler og fondsansøgninger
  • Kvalitetssikring af dokumentation og arbejdsgange
  • Rekruttering af frivillige og frivilligpleje
  • Deltagelse i og udvikling af events og projekter

  Vi tilbyder

  Som praktikant bliver du en del af en spændende organisation i rivende udvikling. Vi tilbyder en praktikstilling med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Du får indgående indblik i arbejdsgange og opgaver i en NGO, og du får stor indflydelse på dit daglige arbejde. Som praktikant vil du få kendskab til og erfaring med projektarbejde og projektudvikling. Samtidig vil arbejdet med unge i udsatte positioner styrke dine relationelle og sociale kompetencer og give indblik i arbejdet med denne målgruppe.

  Derudover vil du som praktikant få:

  • En 25-30 timers arbejdsuge
  • Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
  • Fleksibilitet i forhold til studiet, hvis du fx skal følge et fag
  • Fast praktikvejledning

  Vi søger

  Vi søger initiativrige praktikanter, der er strukturerede og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi søger praktikanter, der er åbne og nysgerrige på FISKENS unge, frivillige og samarbejdspartnere. Du skal have masser af gåpåmod og kunne indgå i et team af engagerede medarbejdere. Derudover skal du være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at være med til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.

  Vi søger to praktikanter til vores afdeling på Vesterbro og én praktikant til vores afdeling i Valby.

  Fritidsjobformidlingen Vesterbro har eksisteret i 11 år og deler lokaler med FISKENS øvrige tilbud. Som praktikant i Vesterbro-afdelingen vil du arbejde tæt sammen med din medpraktikant. I løbet af praktikperioden vil du særligt få erfaring med at have daglig kontakt til unge samt sikre kvaliteten af dokumentation og arbejdsgange. Desuden vil du særligt få erfaring med at arbejde projektorienteret samt planlægge og gennemføre events. Vi tilbyder en fire-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

  Fritidsjobformidlingen Valby har eksisteret siden 2017. Afdelingen ligger i Valbys nye Kulbanekvarter, som skal løftes både fysisk og social over de næste år, og FISKEN er en aktiv del af denne byfornyelse. Du vil derfor blive en del af lokale netværk og opleve hvordan man på tværs af ungdomsklubberne, civilsamfundsorganisationer, kommunen og lokale ildsjæle samarbejder om at skabe et trygt og stærkt kvarter, hvor der er plads til alle. I løbet af praktikperioden vil du særligt få erfaring med at arbejde i et udsat boligområde i tæt samarbejde med andre sociale indsatser. Desuden vil du særligt få erfaring med netværksskabelse og netværkspleje samt solid erfaring med at planlægge og gennemføre events. Du skal have lyst til at indgå i et lille team som til dagligt består af dig og projektlederen. Vi tilbyder en 25-30 timers arbejdsuge afhængig af dit skema.

  Praktik i FISKEN er ulønnet. Arbejdstiden ligger fra kl. 10-18, og derudover må der indimellem forventes en smule aftenarbejde, som du vil få afspadsering for.

   

   Kontakt FISKEN:

   Send ansøgning og CV til projektkoordinator Marie Bjørg på marie@fisken.org senest søndag den 3. november. Vi inviterer løbende til samtaler.

   Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67