BLIV FRIVILLIG MENTOR

Som frivillig mentor er du med til at støtte og vejlede en ung, som har det svært. Du og din mentee mødes min. hveranden uge med henblik på samvær, støtte og vejledning vedrørende den unges udfordringer.

VI TILBYDER:

Når du er frivillig mentor i FISKEN 18+ lægger vi stort vægt på at du er godt klædt på til at indgå i arbejdet som mentor. Du gennemgår et introforløb, hvor vi bl.a. behandler mentorrollen, pædagogiske metoder, værktøjer til relationsopbygning m.v.

Ligeledes vægter vi, at du løbende opkvalificeres i dit arbejde. Derfor afholder vi hver måned en erfaringsudveksling, hvor du har mulighed for at sparre og dele oplevelser med øvrige mentorer. Yderligere tilbyder vi løbende faglige og sociale arrangementer for alle frivillige i FISKEN.

 

FORVENTNINGER TIL DIG:

  • Du er min. 25 år
  • Kan fastholde og motivere unge mennesker
  • Kan arbejde ud fra en anerkendende og narrativ tilgang, hvor vi vægter den gode relation og dialog
  • Kan være frivillig i min. et år og gerne længere

    Kontakt FISKEN:

     Er du interesseret i at få en mentor, blive frivillig mentor, at samarbejde eller blot har spørgsmål. Kontakt projektleder Janni på mail: janni@fisken.org

    Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67