Samarbejde med 18+ – skole

 

FISKEN 18+ har med succes samarbejdet med flere produktionsskoler, om at tilbyde skolernes unge et mentorforløb. Vi ved hvor hurtigt mange af vejlederne på produktionsskolerne løber, og at det derfor kan være en udfordring at yde den støtte som nogle unge har brug for – det er her FISKEN 18+ kan bidrage til jeres indsats.

Samarbejdet med Fisken 18+ er brugbart da vejen fra første kontakt til eleven står med en mentor er kort – og det er det vi – og især de unge har brug for.” (Tina – Vejleder på Hvidovre Produktionsskole)

FISKEN 18+ – Hvad er det?

FISKEN 18+ er et intensivt mentorforløb, hvor den unge får tilknyttet en personlig, frivillig mentor i 1-3 timer om ugen. Her er der fokus på personlig udvikling samt afklaring omkring den unges situation. Mentoren hjælper den unge med at afdække styrker og barrierer ift. mulighederne for at få et job, en praktikplads eller komme i uddannelse. Mentoren vil støtte den unge i at skrive ansøgninger og CV, fastholde den unges motivation og yde generel hjælp til selvhjælp.

Mentorerne kan helt konkret støtte de unge i:

  • At søge fuldtids- eller deltidsjob
  • At vejlede om mulige uddannelsesmuligheder
  • At finde praktikpladser
  • At fastholde den unge i job eller uddannelse

Er du vores nye samarbejdspartner?

I FISKEN 18+ gør vi meget ud af at have en god løbende dialog med vores samarbejdspartnere, således at vi i fællesskab kan yde den bedst mulige hjælp og støtte for den unge. I FISKEN har vi et solidt kendskab til produktionsskolernes arbejde og mere end 30 års erfaring med målgruppen.

Hvis i finder et samarbejde med FISKEN 18+ interessant er i altid velkomne til at kontakte projektkoordinator Casper Jensen på Mail: casper@fisken.org eller tlf.: 42 94 24 53.

Nuværende samarbejdspartnere

– Ballerup Herlev Produktionshøjskole

– Den Økologiske Produktionsskole på Nørrebro

– Hvidovre Produktionsskole