Gamle projekter

Vesterbro Lifestyle (Afsluttet sommer 2014)

Vesterbro Lifestyle er et projekt, der bliver udført af ansatte og frivillige i FISKEN og er støttet af TrygFonden.

FISKEN vil gerne gå forrest på Vesterbro og udvikle forskellige initiativer og aktiviteter, der sætter fokus på sundhed og på at forebygge inaktivitet for borgerne på Vesterbro. Et rollemodels korps fra FISKEN og lokalområdet er ansvarlige for aktiviteterne og forsøger gennem forskellige og utraditionelle sportsudøvelser at samle borgerne på tværs af alder og størrelse.

Som led i en bæredygtig forankringsstrategi vil projektet på sigt uddanne en andel af projektdeltagerne i at blive lokale iværksættere og derved skabe en social økonomisk virksomhed.

Aktiviteter

På nuværende tidspunkt bliver der spillet street soccer i Streetmekka hver fredag fra kl. 16-17:30 for aldersgruppen 10-16år. Street soccer foregår i samarbejde med fodboldklubben Vestia og holdet var bl.a. repræsenteret ved Copenhagen Street Festival 2013.

Snart starter Run The Block, der er for alle interesserede borgere på Vesterbro. Formålet med denne øvelse er at samle en lang række borgere med forskellige baggrunde, alder, højde og drøjde og styrke deres kondi og ikke mindst fællesskabet på Vesterbro. Øvelsen tager udgangspunkt i at ”run the block” det vil sige, at løbe rundt om en ejendom på tid. Hver uge bliver der holdt øje med deltagernes udvikling, og hvordan de gør fremskridt. For at styrke konkurrencen vil det være muligt at vinde små præmier, der bliver sponsoreret af en række lokale virksomheder.

Følg med

Klik for at komme til vores Facebook side, hvor du aktivt kan følge med og støtte op omkring Vesterbro Lifestyle og få mere at vide omkring vores aktiviteter, samt hvordan du tilmelder dig.