Foreningen FISKEN søger en praktikant, der brænder for hjælpe unge i fritidsjob og som har lyst til at arbejde med fundraising, afholde jobkurser for unge og meget mere!

FISKEN er en frivillig forening, som siden 1984 har været et fristed og holdepunkt for unge i udsatte positioner. Vores brugergruppe er piger og drenge mellem 13-24 år, hvoraf mange har flerkulturel baggrund. FISKENs tilbud til unge består af en ungdomsklub, en fritidsjobformidling, et mentorprojekt samt hjælp til søgning af statsborgerskab og opholdstilladelse.

Til FISKENs Fritidsjobformidling søger vi en praktikant i perioden 15. januar-22. juni 2018.

I Fritidsjobformidlingen hjælper vi unge mellem 13-24 år med at søge og få et fritidsjob. Vi holder personlige vejledningssamtaler med unge, laver virksomhedsopsøgende arbejde, afholder jobkurser og sørger for løbende at udvikle vores tilbud til de unge. Gennem dit arbejde i Fritidsjobformidlingen får du mulighed for at være med til at forbedre de unges muligheder senere i livet.

Dine arbejdsopgaver:

• Vejledning af unge omkring fritidsjob samt koordinere formidlingen af fritidsjob

• Deltagelse i og afholdelse af jobkurser i skolernes 7.-10. klasser i København

• Identificering og opsøgning af lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere

• Udarbejdelse af artikler, nyhedsbrev og fondsansøgninger

• Deltage i uddannelse og fastholdelse af frivillige jobvejledere

• Mulighed for at deltagelse i og udvikling af øvrige og nye projekter i FISKEN i løbet af praktikken

Vi tilbyder:
Som praktikant bliver du del af en spændende forening i rivende udvikling. Du får indgående indblik i arbejdsgangene i en NGO, og du får mulighed for at få stor indflydelse på det daglige arbejde. Samtidig vil arbejdet med unge i udsatte positioner give stærke relationelle og sociale kompetencer. Derudover tilbyder vi:

• En 30 timers arbejdsuge, hvor du har en ugentlig fridag

• Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri

• Fast praktikvejledning

Vi søger:
Som praktikant skal du være struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt. Du skal være initiativrig og kunne indgå i et lille team af engagerede medarbejdere. Du skal være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at være med til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.

Praktikken er ulønnet og 2-3 dage om ugen er arbejdstiden kl. 10-18. Derudover må der indimellem forventes en smule aftenarbejde/weekendarbejde, som du vil få afspadsering for.
Din daglige arbejdsplads er Foreningen FISKEN på Vesterbro.

Ansøgning:
Send din ansøgning og dit CV til souschef Maja Thorsteinsson på maja@fisken.org senest fredag den 17. november 2017. Der vil løbende blive afholdt samtaler.