FISKENs fritidsjobindsats er i rivende udvikling, og i løbet af foråret har vi sikret flere nye erhvervssamarbejder med spændende virksomheder som WeDo, Starbucks og Fisketorvet. Mange unge er blevet klædt godt på til at søge, få og fastholde et fritidsjob i foråret 2022. Vores medarbejdere har gjort en kæmpe indsats for at hjælpe en masse unge mennesker, og vi er vanvittigt stolte af arbejdet.

FISKEN Fritidsjob har i løbet af foråret afholdt 29 jobevents med mere end 480 unge deltagere, og to forældrekurser hvor 45 forældre blev klædt på til at støtte deres børn i at starte i, og fastholde, et fritidsjob. Dertil har vi afholdt individuelle vejledninger med 145 unikke unge, hvoraf 82 unge allerede har fået et fritidsjob.

Oplæringsperioden finansieres af FISKEN

Ikke nok med det, så har vi i FISKEN fået muligheden for at opstarte et lønrefusionsprojekt for unge mellem 13-15 år. Med støtte fra TrygFonden og Paragraf 18 tilbyder FISKEN nu at refundere de unges løn de to første måneder af ansættelsen. Med denne fine håndsrækning kan vi tilbyde virksomhederne at finansiere de unges oplæringsperiode, og håber derved, at endnu flere virksomheder kan se fidusen i at ansætte de helt unge i fritidsjob. Det er en gruppe af unge, som vi ved, har rigtigt svært ved at finde et fritidsjob på egen hånd – og samtidig en gruppe, hvor al forskning viser, at fritidsjob har en stor og positiv effekt for dem resten af livet.

Er du ung og mangler et fritidsjob, eller kender du nogle unge, der har brug for hjælp til ansøgning, viden om regler og rettigheder, eller hvordan man går til jobsamtale, så tag endelig fat i FISKEN. Vil du ansætte en ung i et fritidsjob, så læs mere her

Vi har oprettet en ny Instagram kun til fritidsjob, hvor vi løbende slår jobopslag op. Tjek den ud her