Jobhaj – en digital hjælp til jobsøgningen


Bliv en haj til at søge fritidsjob!

 

Jobhaj er et gratis tilbud til dig, der gerne vil have hjælp til at skrive en jobansøgning. Her kan du også se videoer om jobsamtalen, blive quizzet i regler og rettigheder på arbejdsmarkedet og finde ledige fritidsjob.

Jobhajs hjemmeside er hurtig og nem at bruge. Du udfylder nemlig din ansøgning ved at klikke på ikoner og vælge den opsætning, som ansøgningen skal have.
Ansøgningen består af otte forskellige trin; profilbillede, kontaktoplysninger, egenskaber, motivation, fritidsinteresser, sprog, antal arbejdstimer, du kan arbejde samt ansøgningens opsætning.

Når du har udfyldt de otte trin, kan du printe den færdige ansøgning eller downloade og gemme den. Og derfra er det blot at sende eller aflevere ansøgningen til din kommende arbejdsgiver. Så skynd dig ind på www.jobhaj.com og start på en ansøgning med det samme!

 

Bag om Jobhaj

Foreningen FISKEN har ti års erfaring med at hjælpe unge med at søge, få og fastholde et fritidsjob. Længe har det været FISKENs ønske at få mulighed for at hjælpe endnu flere unge i job, og derfor blev ideen om Jobhaj til.
Med støtte fra ANT-fonden og Den A.P. Møllerske Støttefond blev Jobhaj en realitet. Det digitale bureau PLANT har udviklet løsningen, som blev lanceret i april 2017 til brug for unge, forældre, lærere, pædagoger og andre, der arbejder med unge mennesker.
I november 2018 blev Jobhaj med støtte fra Lauritzen Fonden udvidet med nye features, så unge fremover også kan finde ledige stillinger og i højere grad skræddersy deres jobansøgning.

Tuborgfondet har bevilget midler til at FISKEN kan udbrede og kommunikere Jobhaj til hele Danmark.