Drømmer du om at være med til at få et almennyttigt boligområde til at blomstre? Og vil du gøre en forskel for en masse unge?

Så skal du søge stillingen som praktikant i FISKEN Fritidsjob i Valby! Din hverdag vil bestå af vejledning og undervisning af unge, skabelse af samarbejder med lokale virksomheder og planlægning og afholdelse af fritidsjobevents i kvarteret, så lokalområdets unge bliver klædt godt på til arbejdsmarkedet.

Dine arbejdsopgaver
• Vejlede unge om fritidsjob og jobsøgning
• Afholde workshops og oplæg om fritidsjob på skoler og ungdomsinstitutioner
• Planlægge og afvikle mindre events for unge og forældre
• Opsøge og skabe nye strategiske virksomhedssamarbejdspartnere
• Skabe opmærksomhed om FISKENs arbejde i lokalområdet

Vi tilbyder
Som praktikant bliver du en del af en spændende indsats, som arbejder for at løfte et helt kvarter. Dine opgaver vil spænde bredt og give dig stærke faglige og praktiske indsigter. Du får indgående indblik i udvikling og forankring af en social indsats, og du får stor indflydelse på dit daglige arbejde. I løbet af praktikperioden vil du særligt få erfaring med at arbejde i et udsat boligområde i tæt samarbejde med andre sociale indsatser. Desuden vil du få styrkede kompetencer indenfor netværksskabelse og netværkspleje samt erfaring med at planlægge og gennemføre events.

Derudover vil du som praktikant få:
• En 25-30 timers arbejdsuge med fri hver fredag
• Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
• Fast praktikvejledning

Vi søger
Vi søger en initiativrig og energisk praktikant, der er i stand til at arbejde selvstændigt. Du er god til at tale med unge, og du har lyst til at være med til at hjælpe dem godt i gang med arbejdslivet. Derudover har du erfaring med og mod på at planlægge og afvikle events, som unge og forældre i lokalområdet har lyst til at deltage i. Din arbejdstilgang er præget af masser af gåpåmod, og du er god til at opnå hvad du har sat dig for.

FISKENs fritidsjobindsats i Valby har eksisteret siden 2017. Afdelingen ligger i Valbys nye Kulbanekvarter, som skal løftes både fysisk og social over de næste år, og FISKEN er en aktiv del af den byfornyelse. Du vil indgå i et team, som til dagligt består af dig og projektlederen, men din hverdag vil være præget af samarbejder og relationer i lokalområdet. Din arbejdsplads bliver i Kulværket på Kulbanevej 16, hvor FISKEN deler lokaler med flere forskellige lokale aktører.
Praktik i FISKEN er ulønnet. Arbejdstiden ligger fra kl. 10-18, og derudover må der indimellem forventes en smule aftenarbejde, som du vil få afspadsering for.

Ansøgning
Send ansøgning og CV til projektleder Lise Vindel på lise@fisken.org senest søndag d. 25. okt. kl. 23.59. Skriv ‘Praktikant – samskabelse’ i emnefeltet.