FÅ HJÆLP TIL AT SØGE
STATSBORGERSKAB OG OPHOLD

FISKEN tilbyder vejledning og sparring til unge, der skal søge dansk opholdstilladelse og statsborgerskab (indfødsret). Tilbuddet er helt gratis og er henvendt alle unge mellem 17-24 år.

Vi har en vejleder i huset, som hedder Azra og som kan forklare og guide dig igennem ansøgningsprocesserne. Vi kan ikke garantere dig en godkendt ansøgning, men vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig godt på vej. Vi samarbejder blandt andet med Borgerretshjælpen i Valby, som kan hjælpe os med at svare på de tekniske spørgsmål, vi ikke kender svaret på.  

I FISKEN mener vi, at alle unge danskere uden permanent opholdstilladelse eller med udenlandsk statsborgerskab skal have have samme rettigheder og muligheder som unge med dansk pas.

Reglerne og procedurerne for søgning af opholdstilladelse og statsborgerskab er komplekse, tidskrævende og svære at finde ud af. Derfor tilbyder vi vejledning, hvor vi sammen gennemgår krav, betingelser, deadlines, dokumenter m.v.

Har du spørgsmål eller vil du gerne bestille en tid til hjælp med opholdstilladelse eller statsborgerskab? Så tøv ikke med at kontakte os på azra@fisken.org eller ring til FISKEN på tlf: 50277711.

 

KOM TIL VEJLEDNINGSCAFÉ 

En gang om måneden holder vi vejledningscafé fra kl. 16-18 for alle unge, der har spørgsmål til ansøgningsprocesserne. Vores vejledere er der til at hjælpe og sparre med dig. Og bliver du sulten, kan du altid spise med til vores fællesspisning kl. 18.

Næste vejledningscafé: dato kommer så snart det er muligt ift. COVID-19

FISKEN tager forbehold for eventuelle fejl eller ændringer og henviser altid til de pågældende ministeriers hjemmesider eller www.nyidanmark.dk

Kontakt FISKENs koordinator Azra:

Telefon: 50277711
Mail: azra@fisken.org

Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67