FÅ HJÆLP TIL AT SØGE
STATSBORGERSKAB OG OPHOLD

FISKEN tilbyder hjælp til at søge dansk opholdstilladelse og statsborgerskab (indfødsret). Tilbuddet er henvendt alle unge mellem 17-24 år.

I FISKEN mener vi, at alle unge danskere uden permanent opholdstilladelse eller med udenlandsk statsborgerskab skal have have samme rettigheder og muligheder som unge med dansk pas.

Reglerne og procedurerne for søgning af opholdstilladelse og statsborgerskab er komplekse, tidskrævende og svære at finde ud af. Derfor tilbyder vi vejledning, hvor vi sammen gennemgår krav, forpligtelser, dokumenter m.v.

Har du spørgsmål eller vil du gerne bestille en tid til hjælp med opholdstilladelse eller statsborgerskab? Så tøv ikke med at kontakt FISKEN på info@fisken.org eller ring til FISKEN på tlf: 33 31 97 55.

 

 

OPHOLDSTILLADELSE 

Hvis ikke du har dansk pas, skal du søge om permanent opholdstilladelse, når du fylder 18 år. Det gælder også selvom du er født og opvokset i Danmark. Processen kan være svær og det er vigtigt, at du forstår, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at søge og få permanent opholdstilladelse. Hvis du er i tvivl om noget, så ring og lav en aftale med os, vi vil meget gerne hjælpe dig.

STATSBORGERSKAB

Før du kan søge dansk statsborgerskab skal du have opnået permanent opholdstilladelse. ER du i tvivl om, hvordan du gør, så ring til os, så laver vi en aftale med dig.

FISKEN tager forbehold for eventuelle fejl eller ændringer og henviser altid til de pågældende ministeriers hjemmesider eller www.nyidanmark.dk

Kontakt FISKEN:

Telefon: 33 31 97 55
Mail: info@fisken.org

Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67