// Er du ung?

VI HAR EN MASSE TILBUD TIL DIG, SOM ER MELLEM 13-24 ÅR GAMMEL!

Vil du have hjælp til at søge et job?

FISKENS Fritidsjobformidling er for dig, der gerne vil have et fritidsjob, men ikke helt ved, hvordan du gør eller har andre forhold, der betyder, at det er sværere at søge et job fx en plettet straffeattest. Du har mulighed for at få jobvejledning, hvis du er fra 13 til og med 24 år gammel, og vi hjælper dig med alt fra at skrive en god ansøgning, hvordan du går til en jobsamtale til hvordan du starter på et nyt arbejde i forhold til løn, regler og dine rettigheder.

Derudover henvender vi os til en masse virksomheder, som tilbyder ledige stillinger, som du kan søge via Fritidsjobformidlingens Facebook side. Du kan bestille en tid, se ledige jobopslag og få online hjælp, ved at synes godt om: https://www.facebook.com/fritidsjob.formidlingen/

Har du brug for at tale med en voksen eller få hjælp til lektier?

FISKENS Værested tilbyder dig, der er fra 13 til og med 19 år, et fast  tilbud i hverdagen, hvor du kan komme sammen med dine venner efter skole, få hjælp til lektier, spille spil og en helt masse mere. Det helt særlige ved Værestedet er, at du kan tale med en masse forskellige voksne, også om de ting, der kan være svære at tale med andre om fx kærester, alkohol, hash, familie og personlige problemer. Du kan også få hjælp til at oprette NemID, hjælp til at forstå breve fra kommunen og vejledning i forhold til uddannelse. Sidst men ikke mindst, har du også mulighed for at deltag
e i Værestedets aktiviteter bl.a. fællesspisning og ture ud af huset.

I Værestedet kan du komme, når du har lyst, og vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 15. Du kan også ringe til vores dygtige pædagog, Britt, hvis du vil have lidt mere at vide. Du kan fange hende på tlf.: 23 84 23 26 eller møde os på Snapchat under “FISKEN VESTERBRO”.

Kunne du tænke dig at få en mentor?

FISKEN 18+ tilbyder dig, der er mellem 18-24 år gammel mulighed for at blive tilknyttet en voksen mentor, der kan hjælpe dig med at finde rundt i en tider svær hverdag. Det er for dig som enten overvejer at droppe ud af din ungdomsuddannelse, ikke har haft et arbejde, eller gået i skole, i en længere periode, har en plettet straffeattest eller har afsonet en dom, og som ønsker at blive i stand til at få overblik over dit eget liv.

I FISKEN 18+ bliver du tilknyttet en frivillig mentor, der sammen med dig finder ud af, hvad du gerne vil have hjælp til, og hvordan I kommer derhen. Din mentor har tavshedspligt og et forløb varer ca. seks måneder og I mødes ca. hver anden uge. Det er dig og din mentor, som sammen finder ud af, hvor ofte I skal mødes, så det giver mening for  dig! Hvis du er interesseret, så kan du ringe til Casper, der kan fortælle dig meget mere om tilbuddet. Du kan ringe til ham på tlf.: 42 94 24 53.

Kunne du tænke dig at søge dansk opholdstilladelse eller statsborgerskab?

Du kan få hjælp til at søge dansk opholdstilladelse og indfødsret, hvis du er mellem 17-24 år. Vi hjælper dig med at forstå ansøgningsproceduren og med at udfylde de forskellige ansøgningsskemaer. Vi hjælper dig også med at ringe til de relevante myndigheder, hvis du har spørgsmål til din ansøgning. Du kan kontakte Britt, hvis du vil bestille en tid på tlf.: 23 84 23 26.

VIGTIGT! FISKEN kan IKKE holdes ansvarlig for, om  du opnår opholdtilladelse, indfødsret eller for eventuelle fejl i forbindelse med ansøgningen.