UDDANNELSE OG PRAKTIK

Har du brug for hjælp til at finde en erhvervsuddannelse, som passer til dig? Eller mangler du en praktikplads, så hjælper FISKEN dig. Vi samarbejder med erhvervskoler, virksomheder,  folkeskoler og FGU om at hjælpe unge med at søge og gennemføre en erhvervsuddannelse.

Book en tid til vejledning hos Tine Pedersen:
Mail: tine@fisken.org eller på 25 38 75 88 

HVILKEN UDDANNELSE SKAL DU VÆLGE?

Der findes over 100 forskellige erhvervsfaglige uddannelser. Vi hjælper dig med at finde den, som passer lige til dig. Kan du lide at være i udenfor? Eller sidde ved en computer? Vil du helst bruge dine hænder? Eller er du mest til at udregne, måle og planlægge? Er du i tvivl, så kan du booke et vejledningsforløb i FISKEN og få hjælp til at blive klogere på, hvilken vej der er bedst for dig.

 

PRAKTIKPLADSER

Mangler du en praktikplads? Eller vil du gerne have hjælp til at skrive din ansøgning, så hjælper vi også med det. FISKEN samarbejder med forskellige virksomheder og organisationer, der hjælper dig med at finde en praktikplads til dig.

 

SNUS TIL DIN FREMTID

Går du i 9. eller 10. klasse og er i tvivl om, hvilken uddannelse du skal tage, så kan du komme ud i praktik i 1-4 uger og prøve kræfter med dit måske fremtide job.

Kontakt projektleder Tine Pedersen
Mail: tine@fisken.org
Telefon: 25 38 75 88

Projektet er støttet af Tuborgfondet.

Kontakt projektleder
Tine Pedersen:

Telefon: 25 38 75 88
Mail: tine@fisken.org

Foreningen FISKEN - Dybbølsgade 61,1721 København V - Telefon: 33 31 97 55 - Mail: info@fisken.org - CVR nummer: 29 14 50 67