Som praktikant i FISKEN på Vesterbro er du med til at udvikle og varetage arbejdet i vores fritidsjobformidling. Her hjælper vi hvert år over 300 unge med at blive klædt på til arbejdslivet. Du vil få en alsidig og spændende hverdag, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af fritidsjobvejledning, afholdelse af jobevents- og oplæg, fundraising og meget, meget mere.

I FISKEN bliver du en del af en levende arbejdsplads med ti ansatte og 30 frivillige, som alle brænder for arbejdet med unge. Derudover vil du til daglig arbejde tæt sammen med en medpraktikant.

Dine arbejdsopgaver

• Vejledning af unge og koordinering af Fritidsjobformidlingens tilbud
• Afholdelse af jobkurser for unge og forældre
• Identificering og opsøgning af lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
• Udarbejdelse af nyhedsbrev, artikler og fondsansøgninger
• Deltagelse i og udvikling af events og projekter i Fritidsjobformidlingen

Vi tilbyder

Som praktikant bliver du en del af en spændende organisation i rivende udvikling. Du får indgående indblik i arbejdsgange og opgaver i en ngo, og du får mulighed for at få stor indflydelse på det daglige arbejde. Samtidig vil arbejdet med unge i udsatte positioner give stærke relationelle og sociale kompetencer.

Derudover vil du som praktikant få:
• En 30 timers arbejdsuge, hvor du har en ugentlig fridag
• Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
• Fast praktikvejledning

Vi søger

En initiativrig praktikant, som er struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt. Du skal have masser af gåpåmod og kunne indgå i et team af engagerede medarbejdere. Derudover skal du være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at være med til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.

Praktikken er ulønnet og 2-3 dage om ugen er arbejdstiden kl. 10-18. Derudover må der indimellem forventes en smule aftenarbejde/weekendarbejde, som du vil få afspadsering for.

Praktikperioden er 12. august – 19. december 2019

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til souschef Maja Thorsteinsson på maja@fisken.org senest mandag den 22. april.