Som praktikant i FISKEN er du med til at udvikle og varetage arbejdet i vores fritidsjobformidling. Her hjælper vi hvert år over 200 unge i udsatte positioner med at blive klædt på til arbejdslivet. Du vil få en alsidig og spændende hverdag, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af jobvejledning, projektudvikling, fundraising og meget, meget mere.

I FISKEN bliver du en del af en levende arbejdsplads med 10 ansatte og 25 frivillige, som alle brænder for arbejdet med unge. Derudover vil du til daglig arbejde tæt sammen med en medpraktikant.

Dine arbejdsopgaver

• Vejledning af unge og koordinering af Fritidsjobformidlingens tilbud
• Afholdelse af jobkurser for unge og forældre
• Identificering og opsøgning af lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
• Udarbejdelse af nyhedsbrev, artikler og fondsansøgninger
• Deltagelse i og udvikling af events og projekter i Fritidsjobformidlingen

Vi tilbyder

Som praktikant bliver du en del af en spændende organisation i rivende udvikling. Du får indgående indblik i arbejdsgange og opgaver i en ngo, og du får mulighed for at få stor indflydelse på det daglige arbejde. Samtidig vil arbejdet med unge i udsatte positioner give stærke relationelle og sociale kompetencer.

Derudover vil du som praktikant få:
• En 30 timers arbejdsuge, hvor du har en ugentlig fridag
• Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
• Fast praktikvejledning

Vi søger

Som praktikant skal du være struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt. Du skal være initiativrig og kunne indgå i et team af engagerede medarbejdere. Du skal være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at være med til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.
Praktikken er ulønnet og 2-3 dage om ugen er arbejdstiden kl. 10-18. Derudover må der indimellem forventes en smule aftenarbejde/weekendarbejde, som du vil få afspadsering for.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til souschef Maja Thorsteinsson på maja@fisken.org senest torsdag den 15. november. Der vil løbende blive afholdt samtaler.