Som praktikant i FISKEN Fritidsjobformidling i Valby får du en spændende og udfordrende hverdag, hvor du hjælper unge i fritidsjob og er med til at etablere og udvikle en ny fritidsjobformidling. Dine opgaver består blandt andet af vejledningssamtaler med unge, opsøgning af virksomheder og samarbejdspartnere, projektudvikling og fundraising.

Praktikperioden er 16. januar – 21. juni 2019 og din arbejdsplads ligger på Kulbanevej og Frilands Allé i Valby

Dine arbejdsopgaver

  • Identificering og opsøgning af lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
  • Vejledning af unge omkring fritidsjob samt koordinering af formidlingen af fritidsjob
  • Projektudvikling
  • Rekruttering af frivillige og frivilligpleje
  • Fundraising

Vi tilbyder

Som praktikant i Fritidsjobformidlingen i Valby bliver du en del af et nyt og spændende projekt i rivende udvikling, og du får en stilling med stort ansvar. Din hverdag vil være alsidig, da du sammen med projektlederen ofte vil være ude i lokalområdet og opsøge unge, virksomheder og samarbejdspartnere. Yderligere får du et indgående indblik i, hvordan et ungt projekt tager form og udvikler sig, og du vil have mulighed for at få stor indflydelse på det daglige arbejde.

Derudover får du som praktikant:

  • En 20-30 timers arbejdsuge afhængigt af dit skema
  • Ferie, som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
  • Fast praktikvejledning

Vi søger

Som praktikant skal du være initiativrig og kunne indgå i et lille team som til daglig kun består af dig og en projektleder. Du skal være struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt. Derudover er det vigtigt, at du har mod på at være opsøgende over for de unge og fremtidige samarbejdspartnere. Samtidig  skal du være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til projektleder Lise Vindel på lise@fisken.org senest fredag d. 14. december 2018 kl 12. Samtaler afholdes i uge 50.