// Jobhaj – en digital hjælp til jobsøgningen


Bliv en haj til at søge fritidsjob!

 

Jobhaj er et gratis tilbud til dig, der gerne vil have hjælp til at skrive en jobansøgning. Her kan du også se videoer om jobsamtalen og blive quizzet i regler og rettigheder på arbejdsmarkedet.

Jobhajs hjemmeside er hurtig og nem at bruge. Du udfylder nemlig din ansøgning ved at klikke på ikoner og vælge den opsætning, som ansøgningen skal have.
Ansøgningen består af otte forskellige trin; profilbillede, kontaktoplysninger, egenskaber, motivation, fritidsinteresser, sprog, antal arbejdstimer, du kan arbejde samt ansøgningens opsætning.

Når du har udfyldt de otte trin, kan du printe den færdige ansøgning eller downloade og gemme den. Og derfra er det blot at sende eller aflevere ansøgningen til din kommende arbejdsgiver. Så skynd dig ind på www.jobhaj.com og start på en ansøgning med det samme!

 

Bag om Jobhaj

Foreningen FISKEN har otte års erfaring med at hjælpe unge med at søge, få og fastholde et fritidsjob. Længe har det været vores ønske at få mulighed for at hjælpe endnu flere unge i job. Derfor udtænkte vi ideen om en hjemmeside, som unge kunne bruge, når de skulle i gang med jobsøgningen.
Med støtte fra ANT-fonden og Den A.P. Møllerske Støttefond kunne Jobhaj blive en realitet. Herfra gik arbejdet med Jobhaj straks i gang, og det digitale bureau PLANT blev udvalgt til at udvikle løsningen. I april 2017 blev det færdige produkt klar til brug og kan nu anvendes af unge og andre interesserede, f.eks. forældre, lærere, pædagoger og andre, der arbejder med unge mennesker.

Tuborgfondet har bevilget midler til at FISKEN kan udbrede og kommunikere Jobhaj til hele Danmark.