// Aktiviteter

Velbekomme!

Siden FISKENS begyndelse i 1984, har vi spist aftensmad sammen i Værestedet. Aftensmaden er en pædagogisk aktivitet, hvor frivillige og brugere laver mad, dækker bord og spiser sammen. At sidde sammen og nyde et måltid giver såvel unge som voksne mulighed for at nyde en stille stund sammen og tale om de begivenheder, der optager dem.

Når vi spiser i Værestedet holder vi bordskik, det vil sige, at alle skal tage deres jakke af, slukke deres mobiltelefon og først starte med at spise, når der er blevet sagt værsgo. Vi rejser os først fra bordet, når der er blevet sagt tak for mad og alle tager deres egen tallerken med ud i køkkenet og sætter den i opvaskemaskinen. Fællesspisningen er gratis og vi serverer halalkød, så alle kan være med.

Lektiehjælp

Værestedet tilbyder lektiehjælp til vores brugere. Takket være vores dygtige frivillige, så kan vi hjælpe med det meste. Vi anbefaler dog, at komme ned og tale med os i god tid, hvis den unge har brug for hjælp til en større opgave eller et særligt svært fag. På den måde, kan den unge bedre være sikker på, at der er en voksen, som kan hjælpe hende/ham med lige præcis det vedkommende har brug for!

Ture og udflugter

I Værestedet laver vi løbende forskellige aktiviteter ud af huset. Det kan fx være:

  • En weekendtur
  • En biograftur, hvor vi ser en relevant film
  • Udflugter
  • Idræt i Grøndalscenteret

Aktiviteter med Værestedet er som regel gratis, men nogle gange kan der være en lille brugerbetaling ved større udflugter eller ture.